Totuus kerrotaan Kausi 2 Jakso 6: 24. syyskuuta Julkaisu ja odotukset perustuvat aiempiin jaksoihin

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Amerikkalainen trilleridraama Truth Be Told on saanut inspiraationsa kirjailijan Kathleen Barberin teoksesta nimeltä Are You Sleeping. Sarjan ovat luoneet ja kirjoittaneet Nichelle Tramble Spellman, Reese Witherspoon, Octavia Spencer, Peter Chernin, Kristen Campo, Lauren Neustadter ja Jenno Topping.

Sarjan 1. kausi lähetettiin televisiossa 6. joulukuuta 2019 ja siinä oli yhteensä 8 jaksoa, kun taas kausi 2 sai ensi -iltansa 20. elokuuta 2021, ja siinä oli yhteensä 13 jaksoa. Ohjelmaan osallistuvat tuotantoyhtiöt ovat Hello Sunshine, Chernin Entertainment, Orit Entertainment ja Endeavour Content.

Kauden 2 tarina näyttää Poppy Parnellin, ja podcaster pitää erittäin tarpeellisen tauon työssään Chuck Burnhamin murhamysteerin jälkeen. Mutta hänen taukonsa on lyhytikäinen, kun hänen lapsuuden ystävänsä Micah tulee takaisin hänen elämäänsä, ja tarina seuraa odottamattomia käänteitä ja työntää Poppya tuntemattomalle polulle. Jos haluat tietää, mitä tulevassa jaksossa on luvassa, jatka artikkelin lukemista.

Yhteenveto totuuden jaksosta 5 Kausi 2

Lähde: Otakukart

Jaksosta käy ilmi, että Poppy on joutunut hyökkäyksen kohteeksi Miikan luona, minkä vuoksi hän joutuu sairaalaan. Hänen epäilynsä koskee Holt Rollinsia, jolle Micah työskentelee. Poliisi tekee myös saman johtopäätöksen ja ilmoittaa Poppylle talosta, jonka Micah osti Holt Rollinsille, mikä osoittaa heidän yhteytensä. Tämä saa Poppy etsimään vastauksia entistä enemmän.

Takauma näyttää Poppyn ja Miikan ystävyyden nuorena. He sattuivat olemaan hyvin läheisiä ystäviä. Niin paljon, että tietyt Poppyn elämän asiat ovat vain Miikan tiedossa, mikä osoittaa niiden syvän siteen. Jakson loppupuolella Poppy ja Micah ovat toistensa edessä, sekä kiivaassa keskustelussa että kiusaamisessa aiheuttaakseen toisilleen tappiota.

Mitä voidaan odottaa Truth Be Told -kauden 2. jaksosta?

Kaikki nämä naiset -niminen jakso 6 esittelee muita naispuolisia uhreja, joita Holt Rollins on hyökännyt ja jotka voivat astua eteenpäin auttamaan Poppya tutkinnassa. Aikaisempi jakso osoitti kohtaamisen Poppyn ja hänen lapsuudenkaverinsa Micahin välillä. Tämä saa Poppyin paljastamaan epäilyksensä Micahista podcastissaan. Tämä voi muuttaa Miikan näkemyksiä, sillä hän oli aiemmin uhri, joka joutui menettämään miehensä murhasta, mutta joutuu nyt viranomaisten tutkan alle ja hänestä tulee mahdollinen epäilty tapahtuneista murhista- Ramon, Joshua ja hänen poikansa.

Kaikki epäilykset Miikaa kohtaan Markus (joka sattuu olemaan Poppyn ystävä ja Miikan upseeri) joutuu hämmentävään tilanteeseen. Jakso 6 kertoo myös katsojille enemmän Micahin ja Hold Rollinsin välisestä selittämättömästä yhteydestä ja valaisee hieman jälkimmäisen tummaa luonnetta.

Totuuden jakson 6 julkaisu Kausi 2

Lähde: Ready Steady Cut

Jakson on määrä ilmestyä 24. syyskuuta 2021 perjantaina Apple TV+: ssa klo 3.00 ET. Jokainen jakso on noin 40-50 minuuttia pitkä ja se julkaistaan ​​joka perjantai. Truth Be Toldin käynnissä oleva kausi päättyy 22. lokakuuta 2021 ja sisältää yhteensä 10 jaksoa.